Til butikker
Sådan fungerer Dagens Deals og salgssider
Prisjakt avatar
Skrevet af Prisjakt
Opdateret over en uge siden

Mange forbrugere er på udkig efter produkter til salg. De finder dem i Dagens Deals hele året rundt, og på vores sæsonbestemte salgssider i perioder som Black Friday, Boxing Day Sales og Singles' Day.

Dagens Deals og vores sæsonbestemte salgssider fungerer på samme måde. Som butik skal du bare sørge for, at vi har dine produkter og opdaterede priser i vores database. Tilbuddene vælges automatisk.

Du kan finde alle salgssider her: https://prisjagt.dk/tema

Kriterier for daglige tilbud og sæsonsalg

Tilbuddene vælges automatisk og kan ikke tilføjes manuelt af os eller nogen anden.

Vi viser kun tilbud fra udvalgte kategorier. Alle produkter og priser i vores database i disse kategorier er berettiget til at blive vist. For at vise det skal de opfylde vores kriterier.

Vi deler ikke den fulde liste over kriterier, da vi aktivt bekæmper forsøg på at runde dem. Vi baserer dog vores kriterier på prisreduktion, produktets popularitet og tilgængelighed på markedet.

Som standard viser vi de mest populære (klikkede på) tilbud øverst.

Kriterier for salgssider mellem årstiderne

Når vores sæsonbestemte salgssider er aktive (f.eks. mellem salgsperioderne), viser vi en liste over 20 butikker. Tilbuddene vælges automatisk og kan ikke tilføjes manuelt af os eller nogen anden.

Vi viser butikkerne med de mest populære (klikket på) tilbud på Prisjagt på et givet tidspunkt. Alle butikker i vores database er berettiget til at blive vist.