Til butikker
Prisjagt Business Center
Ingen forretningstjeneste tilknyttet?

Du har en forretningsservice, men du kan ikke få adgang til den på Prisjagt Business Center?

P
Skrevet af Prisjakt B2B
Opdateret over en uge siden

For det første, hvad mener vi med "forretningsservice"?

Med forretningsservice mener vi enten en butik eller et brand.

Hvis du opfylder denne boks, når du logger ind på Prisjagt Business Center, skyldes det en af følgende årsager:

1. Din Prisjagt-bruger er ikke knyttet til din virksomhedstjeneste. Opløsning: Kontakt os

2. Du har ikke en forretningsservice på Prisjagt

Opløsning: Hvis din forretningsservice ikke er på Prisjagt endnu, er det første trin at registrere.

1. Hvis det kommer til butikken, kan du liste dig selv her. Du kan læse om fordele og krav ved at være på listen her.

2. Er det et mærke, du vil inkludere på Prisjagt? Kontakt os